Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: http://www.blikkinord.no

Skjema

Formålet med informasjonen gitt i dette skjema er å gi Blikk i Nord AS et kontaktpunkt for å besvare innsenders spørsmål og eventuelt komme med forslag til løsning i form av tilbud på en eller flere av tjenestene Blikk i Nord AS tilbyr.

Ingen kontaktinformasjon videreformidles til en tredjepart eller vil bli benyttet til annet enn behandling av forespørsel.

E-post vil bli lagret på sikker server for oppfølging fraBlikk i Nord AS og frem til et eventuelt kundeforhold mellom innsender og Blikk i Nord AS avsluttes.

Det vil til enhver tid være mulig å be om en oversikt over hva data som er lagret på innsender. Ønsker innsender å få slettet lagret informasjon kan det rettes en forespørsel direkte til Blikk i Nord AS ved e-post Kim@blikkinord.no

Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics.

Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

Informasjonen som samles inn fra Google Analytics lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Blikk i Nord AS bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

Del/tips-tjeneste

Funksjonen «Del med andre» kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-post funksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

Av

Blikk i Nord AS

Laatasveien 3

9700 Lakselv

ORGNR. 920 617 115