Om oss

 

Hvem er Blikk i Nord AS?

Blikk i nord AS er en blikkenslager lokalisert i sentrum av Lakselv, i samme lokaler som Rørlegger Kåven. Selskapet ble til i 2018 som et samarbeid mellom Kim Blomstereng, Geir Kåven og Jon Arne Pettersen.

Kim har tidligere jobbet hos blikkenslager H.Mikkelsen i Tromsø der han tok svennebrev i 2015, og er idag daglig leder for bedriften.

Firmaet vil ha fokus på tradisjonelt blikkenslagerarbeid, med en moderne maskinpark til disposisjon som også åpner for fremtidsrettet arbeid.

Vi skal være en partner du kan stole på!

Kim Blomstereng / Daglig Leder

Hvem trenger en blikkenslager?

Blikkenslagere har veldig utfordrende og variert arbeid. Hovedfokus for en blikkenslager vil være å føre vann vekk fra bygget, og forhindre at vann kommer inn i bygget. Dette gjøres ved å lage løsninger i tynnmetallplater, med teknikker som falsing og lodding av materialer.

Blikkenslageren kan ta i bruk disse teknikkene med lange tradisjoner eller ta i bruk mer moderne løsninger, alt etter hva kundene våre ønsker. Som regel er blikkenslager siste person på bygget med sine løsninger som stiller høye krav til utførelse siden det blir selve «kronen» på bygget. Derfor er det ekstra viktig med et godt samarbeid med de andre faggruppene for et skikkelig resultat.

Ethvert byggeprosjekt har behov for å ha en blikkenslager med på laget. Nesten alt av metall på et bygg har en blikkenslager hatt en hånd med i bildet. Enten det er snakk om piper, taksikring, beslagsarbeid takreperasjoner, fasade eller ventilasjon.

De siste årene har det blitt stadig mer utbredt med metallplater og detaljer på kjøkken og bad, derfor er det ekstra gunstig at vi har samlet blikkenslager, rørlegger og forhandler av baderom- og kjøkkenløsninger på samme sted.

Trenger du en blikkenslager? Velg Blikk i Nord AS!